Tema reclamat per els veïns de la zona des de el 2004 .

Exposo que ja al 2004 es va denunciar , que els veïns del esmentat carrer observaven que el arbres plantats al passeig podien generar problemes a uns habitatges que es van vendre com a primera linea de mar amb vistes. Ja tapaven la vista del mar des de la 1º planta .

La excessiva quantitat de unitats de arbres per m2 ,, l’espècie escollida , l’excel·lència de rec ( natural freatic) , fan que els arbres desenvolupin en vertical al no poder.ho fer en horitzontal per la densitat esposada.

Algú que ja no esta entre nosaltres,, el periodista Josep Maria Huertas Claveria, Medalla d’or de la Ciutat i cronista de BCN,, ja va escriure en la seva secció Coses de la Vida de el PERIODICO un article amb fotografies incloses denunciant aquest cas quant encara era incipient.

No es va fer res en aquells moments ( potser una tala selectiva, ) i el 2005 ja tapaven la vista des de la 2º planta i , continuaven creixent .

Noves reclamacions ,intervencions de la AAVV , fins i tot una visita del regidor Sr. Fco. Narváez,, acompanyat de tècnics de Parcs i Jardins..

Resultat ,, avui dia 27 de Maig de 2007 , dia de las eleccions Municipals ,, els arbres ja arriben a la 3º planta , sobrepassant les palmeres i anul·lant casi en la totalitat la vista del mar ,,UN DELS MOTIUS PRINCIPALS PER EL QUE, LA MAJORIA ; VAREM COMPRAR EL PIS .

Continuem rebent de AAVV de Vila Olímpica , respostes de possibles podes de nivell que no es realitzen . Ens preguntem si el CONSISTORI , actual o futur , ens farà cas algun dia..

SON LES COSES QUE ENS AFECTAN CADA DIA , LES QUE ES PODEN FER SENTIR A GUST O NO ; A LA NOSTRA CUITAT.

..... i en aquest cas es tracta solament de una poda de nivell.... no parlem del AVE .

JORDI VIOLA

President de la ILLA 10 de Villa Olímpica

Barcelona 27 de MAIG de 2007